Hirdetés

A Samsung jelentősebb változásokat fog eszközölni a január közepén leleplezésre kerülő Galaxy S21 családnál és itt leginkább az S Pen támogatásra gondolok, ami eddig a Note készülékek privilégiuma volt.

Időközben a hajlítható kijelzős modellek kapcsán is jöttek hírek, az év második felében érkező Galaxy Z Fold3 lesz a hajlíthatós flagship modell, viszont a Z Flip és a Z Flip (5G) utódja, amit jelenleg Z Flip3 néven emlegetnek – az elődökkel ellentétben – már nem csúcskategóriás lapkakészletet kap, ami alacsonyabb árcédulát is von maga után.

A neten kering egy SM-F720F típusjelzésű Flip modell, innen az ‘F’ azt jelenti, hogy nemzetközi készülékről van szó, viszont mivel nincs a modellszámban ‘B’, így valószínűleg 4G-s lesz. Példának okáért a Galaxy Z Fold2 modellszáma (ami nálam van) SM-F916B és ez ugye 5G-s modell.

Magyarországon a Galaxy Z Flip 2020 februárjában lett elérhető 536.000 Ft-os áron, a jövőre érkező Z Flip3 mindenbizonnyal ennél sokkal olcsóbb lesz, noha arról nincs információ, hogy konkrétan milyen processzor fog duruzsolni a készülékben.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.