Hirdetés

Pokémon rajongó vagy? Érdekelnek a limitált kiadású telefonok? Esetleg mindkettő? A Samsung Galaxy Z Flip3 készüléket Pokémon tematikájú díszdobozos kiadásban dobja piacra a gyártó április 24-én. Az áráról nincsenek egyelőre hivatalos információk, de az biztos, hogy csak Dél-Koreában lesz elérhető, kizárólag a márka hivatalos koreai honlapján keresztül.

 

A Samsung „a valaha volt legnagyszerűbb együttműködés” jelzőt használta a közös munkára és kifejezetten nagy figyelmet szántak a csomagolásnak. A készülék egy hatalmas piros dobozban érkezik, amiben van egy pokélabda tematikájú kisebb doboz a telefonnak. Maga a készülés nem kap viszont speciális megjelenést, a csomagban található Pokémon matricákkal lehet majd egyedivé tenni.

A limitált kiadású csomag tartalmaz még egy Pokémon kódex formájú telefontartót, egy Pikachu mintás védőtokot, számos Pokémon matricát, egy pokélabda popsocketet és egy Pikachu kulcstartót is a teljesség kedvéért.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.