A Motorola lerántotta a leplet a Moto Z3 Play névre hallgató készülékéről, ami szinte napra pontosan a Z2 Play után egy évvel érkezett meg.

A mobil, akárcsak a Z3 sorozat többi tagja, a Moto Modok köré épül, tehát minden kiegészítőt támogat, Gorilla Glass 3 van az elő- és a hátlapján is. A kijelző 6″-es, AMOLED és 1080 x 2160 pixel felbontású, meglehetősen vékony kávákkal körülvéve.

Az ujjlenyomat-olvasó a bal oldalra került. A Moto Z3 Play esetén Snapdragon 636 chipsetre számíthatunk, kellemes ugrás a 626-hoz képest. A 32/64 GB-os modelleket is 4 GB RAM-mal pakolták meg.

A hátlapon dupla kamera található, az egyik 12 megapixeles és f/1,7-es, a másik pedig 5 megapixeles, természetesen nem maradt el a Dual Pixel fókusztechnológia.

Szelfizni 8 megapixelben lehet, a megfelelő töltöttséget a 3000 mAh-s akkumulátor biztosítja, amit a TurboPowernek köszönhetően villámgyorsan meg lehet etetni. A Moto Z3 Play Brazíliában lesz először kapható, méghozzá elég borsos, átszámolva körülbelül 160 ezer forintos áron.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt