A Mi Max 3 talán az egyik legjobban várt Xiaomi okostelefon idén. Korábban már voltak infók róla a TENAA-nak köszönhetően, ahol azt írták, hogy a 6,9 hüvelykes kijelzővel felszerelt Mi Max 3-ban egy Snapdragon 636-os lapka lesz.

A mostani infó azonban közvetlenül a Xiaomi weboldaláról származik. Egy képernyőkép megerősítette a készülék dizájnját és legalább két modellre lehet számítani: egy Mi Max 3-ra (vélhetően SD636-tal) és egy Mi Max 3 Próra, amiben a weboldal szerint Snapdragon 710-es lapka lesz.

A Xiaomi Mi 8 SE volt a világ első okostelefonja a Snapdragon új processzorával, a Xiaomi Mi Max 3 Pro pedig ezzel a második lehet. A képátló itt is 6,9 hüvelyk, 6 GB RAM és 128 GB tárhely jellemzi, ezen felül pedig egy 5400 mAh kapacitású akkumulátort és egy Sony IMX363 szenzorral felvértezett hátlapi fő kamerát kap a phablet.

Így fest az érkező Xiaomi Mi Max 3!

Ahogy szokott lenni, mivel ez még egy nem hivatalos telefon, ezért a listázást a Xiaomi oldaláról már levették, azonban ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad.

A Xiaomi Mi Max 3 és Mi Max 3 Pro bemutatójával kapcsolatban még nincs hivatalos dátumunk, július 2-án tart rendezvényt a Xiaomi, azonban nem valószínű, hogy a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro után ilyen hamar újabb készüléket mutatna be.

Hirdetés
FORRÁSWeibo
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.