Hirdetés

Múlt hónapban új ASUS mobilokat hagyott jóvá az EEC, melyek között ott lehet a Zenfone 8 Mini is. Tegnap ReaMEIZU megosztott pár információt Twitteren a közelgő modellekről.

Állítása szerint a ZS590KS (kódnevén Sake) okostelefonba Snapdragon 888-as processzor került, valamint a kijelző modellszáma AMS592YP01 (ez nem mond így túl sokat). A háttérellenőrzés során az is kiderült, hogy ez egy 5,9 hüvelykes OLED panelt takar. A panel felbontása elvileg FHD+, de ami fontos, hogy az infók alapján 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik.

A kijelző méretéből ítélve okkal következtethetünk arra, hogy ez a készülék ZenFone 8 miniként kerül majd a boltok polcaira, de ez egyelőre spekuláció. Másik jó hír, hogy mint annyi gyártó 2021-es okostelefonjain, valószínűleg Sony (IMX686 és IMX663) kamerák lesznek a ZenFone 8 minin is.

ZenFone 7 Pro

Habár még semmit sem tudunk biztosra, szerintem sokan örülnének egy kisméretű androidos flagship telefonnak, mivel a közkedvelt gyártók közül csak az Apple-nek van igazán kompakt méretű zászlóshajója (bár a hírek szerint nem akkora nagy siker).

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Bertalan Tamás vagyok, 17 éves. Kiskorom óta érdekel az informatika, leginkább a számítógépek és a mobilok világa vonz. Nem rég csatlakoztam a tech2.hu csapatához, mint szerkesztő.