Hirdetés

Az Asus mobilos részlege évről évre próbál betörni a nagy gyártók közé, a Zenfone szériának itthon is vannak elhivatott rajongói, és a ROG Phone kétségkívül az egyik legjobb gamer mobil, amit meglehet most vásárolni.

A teljes képernyős mobilok elterjedése természetesen az ASUS mérnökeit is megmozgatta, így kikerült az internetre pár dizájnelképzelés.

Egyre több gyártó kicsúsztatható kamerákkal oldja meg a teljes képernyős készülékeit, a mérnökök úgy gondolták, két irányban is lehetne csúsztatni, így jobb hangszóró és kamerák is helyet kaphatnának (ha a hátsó részt felfelé csúsztatod, szelfikamerát kapsz, ha lefelé, akkor pedig széles, elvileg harman/kardon hangszórót).

Igazán letisztult dizájnt álmodtak meg a tajvaniak, lekerekített élekkel, duál hátlapi kamerával és kijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval.

Specifikációkról egyenlőre nincs információnk, és fenti képek is csak tervek, nem hivatalos termékfotók. Ti mit gondoltok? Ha így nézne ki az egyik végső mobil, megvennétek?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.