Hirdetés

Az ASUS-nál nem kerítettek nagy feneket annak, hogy Tajvanban bemutatták az ASUS ZenFone Ares névre keresztelt készüléküket, ami a kiterjesztett (AR) és a virtuális valóság (VR) világába kalauzol el minket, méghozzá a ZenFone AR-hez nagyon hasonló specifikációval.

Az előlapon 5,7″-es Super AMOLED panelt találunk, 16:9-es képaránnyal, 1440 x 2560 pixeles felbontással, a kültéri olvashatóságot a Tru2life technológia biztosítja.

Belül Snapdragon 821-es lapka bújik meg, méghozzá 8 GB RAM-mal és 128 GB-os UFS 2.0 adattárolóval. A hardver kompatibilis a Google ARCore követelményeivel.

A kamerás felhozatal elég jó, 23 megapixeles szenzor PixelMaster 3.0 támogatással, mozgáskövetéssel, mélységméréssel, valamint 3D-s AR effektekkel. Szelfizni 8 megapixelben lehet.

Az ASUS ZenFone Ares érdekes módon csak Android Nougatot futtat, a 3300 mAh-s akkumulátor viszont Quick Charge 3.0-val gyorsan feltölthető.

A készülék kiemelt képességei közé tartozik a SonicMaster 3.0 384 kHz audiodekóder, DTS 7.1 támogatással (fülesen keresztül). A készülék Tajvanban debütál, méghozzá 333 dolláros, azaz 92 ezer forintos áron.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt