Hirdetés

Nem túl meglepő a fotó kiszivárgása, viszont a mellé érkező infók annál inkább! Az augusztus 26-án debütáló ASUS Zenfone 7 ugyanis 500 euró körüli nyitóárral érkezhet az európai piacra, amely a csúcskategóriás hardver mellé kifejezetten kedvezőnek tűnik első blikkre.

Az eddigi infók alapján a Zenfone 7-ből két verzió lesz. A drágább 550 eurós nyitóáron Snapdragon 865+ SoC-vel, 8GB RAM-mal, 128GB bővíthető háttértárral és 5000 milliamperórás akkuval érkezik. Az előlapon a kijelző egy 6,67 hüvelykes FHD+ panel lesz, vélhetően marad a tavalyi Zenfone 6-ból az IPS.

Az olcsóbb készülék esetében Snapdragon 865 SoC-re, 6GB RAM-ra, 128GB tárhelyre és egy 6,4 hüvelykes kijelzőre számíthatunk.

A Zenfone 6-ban megismert Flip Camera rendszer is marad a kijelző mellett a Zenfone 7-ben. A fotón látható, hogy a dizájn nagyon hasonlít a tavalyihoz, a kamerák száma azonban bővült. A pletykák szerint egy 64 megapixeles, egy 12 megapixeles és egy 8 megapixeles egység dolgozik majd a készülékben. A Zenfone 6 egy normál és egy ultraszéles lencsét kínál, a Zenfone 7-ben ez vélhetően egy telefotó lencsével bővül.

A pletykák szerint az ujjlenyomat-leolvasó a hátlapról a készülékház oldalára kerül és a 3.5-ös fülhallgató jacktől búcsút vett az ASUS.

A hivatalos bemutató augusztus 26-án lesz, akkor minden kiderül!

Hirdetés
FORRÁSSlashleaks
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.