Talán ismerős lehet a cím vagy legalábbis a történet, hisz az iPhone X kapcsán most ez az egyik leghíresebb történet. Egy iPhone X mérnök meghívta családját a San Joséban található Caffé Macs-be és erről a lánya vlogot készített. Az apa a lánya kezébe adta a még nem kapható iPhone X-et, ő persze csinált erről egy videót és ez volt a nagy hiba.

A videó elképesztően népszerű lett, a felkapott videók között szerepelt és így az Apple figyelmét is felkeltette. Mivel a mérnöknek nem szabadott volna kiadni a kezéből a készüléket (vagy ha ki is adja, arról ne készüljön semmilyen felvétel), így legyen akármilyen jó ember is az illető, szabályt szegett és így ki is rúgták.

A lánya ezután készített egy mindent elmagyarázó videót, amit szintén megnéztek már 3 millióan.

https://www.youtube.com/watch?v=XQzGKwjr_js

Sokan kérdezték az ezzel kapcsolatos cikkek és videók alatt, hogy miért rúgták ki a mérnököt, amikor annyi iPhone X videó van a neten. A válasz egyszerű: szabályt szegett, kiadta a kezéből az iPhone X-et a megjelenés előtt és az Apple nagyon szigorúan veszi a szabályokat. A szóban forgó videót azóta töröltette az Apple a lánnyal, de egy magyar gaming csatorna újra feltöltötte ezt, így most lent ez is megnézhető.

https://www.youtube.com/watch?v=RBeD8E2xxck

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.