Hirdetés

Kaptunk egy emailt nemrég, hogy nem-e szeretnénk kipróbálni a 3Doodler-t. Akkor még nagyot néztünk, ugyanis nem hallottunk erről még hírből sem. Utánanéztünk, hogy mi is ez, utána azonnal ment is az igen, kilépve a sablonos okostelefon tesztek világából egy olyan terméket tudtunk így tesztelni, ami igazán szórakoztató (felnőtteknek is), egyes helyzetekben hasznos és ötletes.

3doodler-tech2-9A 3Doodler egy kézi 3D nyomtató, melynek működési elve hasonlít a nagyobb 3D nyomtatókéhoz. Van egy fej, ami felhevíti a beletáplált anyagot (ezáltal formázható lesz), mely a csőből távozva 1-2 másodpercen belül ismét szilárd műanyagot kapunk vissza. Természetesen mivel ez egy kézi készülék, így korán sem olyan pontos, mint egy nagy 3D nyomtató, viszont rengeteg módon lehet hasznosítani, például törött műanyagokat lehet vele pótolni, foltozni, kiélheted kreativitásodat.

3doodler-tech2-6 3doodler-tech2-4 3doodler-tech2-5

Ha nincs ötleted, nem tudod hogy mit készíts, akkor vannak letölthető sablonok a magyar nyelvű www.3doodler.hu weboldalon, illetve itt meg is találsz minden infót a termékről. Mi a 3Doodler Create 3D nyomtató tollat kaptuk meg tesztelésre, mely bruttó 37.900 Ft-ba kerül. Maga a toll szerintem nem drága, maximum a fúvókákat kell alkalomadtán cserélni, a hibalehetőség igen kicsi, így tartósan fog szolgálni. Amit viszont drágának találok, az a szálcsomag, ugyanis 3500-4500 Ft-ba kerül 25 db, ami elég borsosnak mondható. De aki rááldozza a pénzt, annak igen jó mulatság lesz a 3Doodler használata.

Köszönjük a lehetőséget a Freedee Printing Solutions-nek.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.