Az Apple visszatér San Joséba, hogy idén is megtartsák éves fejlesztői konferenciájukat, a WWDC-t (Worldwide Developers Conference). Az esemény június 4-8 között kerül megrendezésre, a dátumot maga az Apple tette közzé saját weboldalán.

Az Apple általában a konferencia nyitónapján tart prezentációt, amikor leleplezik az új operációs rendszerek funkcióit. Most sem lesz másképp, láthatjuk majd többek között az iOS 12-t és a macOS 10.14-et.

Lesz-e új hardver? Nagyon sok pletyka van ezzel kapcsolatban, de a legfrissebbek szerint lesz egy új 11 hüvelyk körüli képátlóval rendelkező iPad Pro vékony kávákkal és home gomb nélkül (az iPhone X mintájára), valamint lesz egy frissített 12,9 hüvelykes iPad Pro.

Benjamin Geskin iPad Pro koncepciója

Mindkét új táblagépben lesz FaceID és megkapják az Apple A11X processzorát, viszont mivel a hírek azt sugallják, hogy az Apple elhagyja a notchot, ezért várhatóan az új iPad Prókon sem lesz bemetszés. Ugyanez a forrás – amely az iPad modellekről beszélt – állítja, hogy nem lesz új iPhone az év első felében, tehát azok számára ez rossz hír, akik várják az iPhone SE frissített változatát.

Elképzelhető, hogy ez szeptemberre csúszik, ezt egyelőre még nem tudni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.