Hirdetés

A kék pipa árusítása hamar káoszt okozott, ezért leállították. Jövő héten térhet vissza a Twitter Blue.

Jövő héten térhet vissza a Twitter Blue, miután múlt héten a megvásárolható kék pipa bevezetését követően hamis fiókok árasztották el a platformot, akik rendelkeztek ugyan kék pipával, de csak azért, mert fizettek érte.

Jövő héten térhet vissza a Twitter Blue

A funkciót visszavonták, jöhet a szürke pipa vagy valami más, egyelőre nagy a káosz a közösségi platformnál.

Péntekre a pipát kínáló Twitter Blue előfizetési lehetőség eltűnt, Musk pedig a hétvégén egy Twitter üzenetben arról nyilatkozott, hogy valószínűleg jövő hét végén térhet vissza az előfizetés a platformra.

A Twitter egyik hivatalos fiókra közben arról posztolt, hogy a hamis fiókok térnyerését elkerülendő bevezették a hivatalos címkét, ez az az szürke pipás megoldás, amiről mi is beszámoltunk.

Nagy a zűrzavar

Elon Musk, a Twitter új tulajdonosa és újdonsült vezérigazgatója felhívta az alkalmazottak figyelmét, hogy nem lehet kizárni a közösségi média platform csődjét. A bejelentés néhány órával egy tömeges e-mail után érkezett, amelyben Musk arra figyelmeztetett, hogy a vállalat nem éli túl a közelgő gazdasági visszaesést, ha nem sikerül növelnie az előfizetésekből származó bevételeket, hogy ellensúlyozza a reklámokból származó bevételek csökkenését.

A Metánál sem túl fényes a jövő: épp a napokban derült ki, hogy elbocsájtanak 11 000 dolgozót a kedvezőtlen gazdasági kilátások miatt és a Portal nevű okoseszközüket is elkaszálták, ahogy a fejlesztés alatt álló okosóra projektjüket is.

A kiemelt kép forrása: Twitter / @elonmusk

Hirdetés
FORRÁSReuters
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.