Hirdetés

Jogi lépéseket tehet a Twitter a Meta ellen a Threads app miatt, a vállalat szerint az Instagram tulajdonosa jogosulatlanul eltulajdonította a Twitter üzleti titkait és szellemi tulajdonát.

A Twitter arra hivatkozik, hogy a Meta több tucat korábbi Twitter alkalmazottat vett fel, akik hozzáférhettek a vállalat üzleti titkaihoz és szellemi tulajdonához.

A Twitter levélben fordult Mark Zuckerberghez, melyben Twitter-másolatnak nevezte a Threads alkalmazást, továbbá felszolította a Metát, hogy hagyjon fel a Twitter titkos információinak felhasználásával, különben jogi lépéseket tesznek. A levél arra is kitér, hogy a Meta nem gyűjtheti, dolgozhatja fel a Twitter adatait.

A Meta egy rövid közleményben visszautasította a vádakat, továbbá azt állította, hogy a Threads mérnöki csapatából senki sem dolgozott korábban a Twitternél.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.