A Razer ma bemutatta első okostelefonját, így mától hivatalos a Razer Phone. A gamer-centrikus okostelefon alumínium házzal rendelkezik, 24 bites DAC jellemzi és két előlapi hangszórója van Dolby Atmos hangzással, mindkettőnek van saját erősítője és a THX tanúsítványát is megkapta. A Razer szerint ez a jelenlegi leghangosabb okostelefon.

Forrás: AndroidAuthority

A kijelző 5,7 hüvelykes QHD felbontású IGZO LCD panel, ami 120 Hz-es képfrissítéssel bír, melynek köszönhetően a tartalom csak úgy folyik a kijelzőn. Minden csúcsmobilnál 60 Hz-ről beszélhetünk, egyedül az Apple új iPad Prója rendelkezik még 120 Hz-es kijelzővel. Van egy ún. UltraMotion technológia is a telefonban, ami a GPU és a kijelző közötti tökéletes szinkront teszi lehetővé.

A rendszerchip természetesen Snapdragon 835, amihez 8 GB RAM-ot társítottak. A hátlapra duál kamera rendszer került, a fő kamera 12 MP-es f/1,75 rekeszértékkel, a másodlagos pedig egy szintén 12 MP-es f/2.6-os zoom lencse, így 2x-es optikai zoomra képes a mobil. Az előlapra egy 8 MP-es kamera került.

Forrás: AndroidAuthority

Az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsoló gombnál található, a telefon Android 7.1.1 Nougat rendszert futtat (2018 Q1-ben jön az Oreo), indítónak pedig minden vásárló megkapja a Nova Launcher Prime Razer Edition-t.

A beépített tárhely 64 GB, ami bővíthető, az akkumulátor pedig 4000 mAh kapacitású, pont mint a Huawei Mate 10 Prónál. A Razer szerint 12 és fél órán át lehet rajta videót nézni, 63 órán át hallgathatunk zenét és 7 órán át nyomhatjuk a Hearthstone-t. Támogatja a Qualcomm QuickCharge 4.0+ gyorstöltést, amivel 0-ról 85%-ra egy óra alatt feltölthetjük.

Dimenzióit tekintve a Razer Phone 158 x 78 x 8 mm és 197 grammot nyom, tehát van súlya. November 17-től lesz kapható (Magyarországon nem valószínű), az ára pedig függetlenül 699 dollár (187.000 Ft). Gamer telefon a javából!

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez úgy néz ki, mint egy baltával faragott Xperia XZ1! És nincsenek csillogó RGB fények mindenütt a telefonon? Ez egy csalódás!

Comments are closed.