A Razer valamit elindított, amit most egyre több gyártó elkezdett követni. Razer Phone. Ha nem ismernéd, ez volt az első kifejezetten mobil játékosoknak kitalált okostelefon elég ütős hangszórókkal, 120 Hz-es kijelzővel és persze csúcsteljesítménnyel.

A Razert sok gyártó követte, van már a ZTE-nek és a Xiaominak is gamer okostelefonja, ami egyébként most jutott el hozzánk tesztre, illetve ott az ASUS ROG Phone is, aminek árát és megjelenési dátumát még mindig nem tudni.

Most azonban egy újabb gyártó csatlakozik a buliba, 2018 második felében a Huawei fog egy gamer okostelefon bemutatni, ezt a Huawei Fogyasztói Üzletágának elnöke, Jim Xu mondta el a GadgetMatch-nek adott interjú során.

Az érkező okostelefonban jelen lesz a nemrégiben leleplezett GPU Turbo technológia, ami gyakorlatilag a grafikus gyorsító “tuningolásával” ad nagyobb teljesítményt.

Mr. Xu konkrét specifikációkat nem árult el, de esedékes, hogy a vállalat bemutassa a Kirin 970 utódját, vélhetően ez lesz majd a rejtélyes gamer mobilban is. A Huawei-nek nagy tervei vannak az év második felét, illetve a jövő évet illetően, a hírek szerint összecsukható/hajlítható okostelefont is terveznek.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.