Hirdetés

Az Epic Games heti akciójában minden idők legnagyobb büdzséjéből elkészített videojátékát, a Grand Theft Auto V-öt szerezhetjük meg most teljesen ingyen. Nem érdemes azonban húzni-halasztani, az akció csak május 21-ig tart.

Ahhoz, hogy ingyen megkapjuk a játékot PC-re az Epic Games Store oldalán keresztül rendelkeznünk kell egy regisztrációval. Ha van fiókunk, az Epic Games weboldalán a könyvtárunkhoz kell adnunk a játékot, majd letöltenünk az Epic és a Rockstar Games klienseit gépünkre – ha még nem lennének letöltve. Ezt követően pedig már le is tudjuk tölteni a játékot, mely természetesen május 21-e után is megmarad könyvtárunkban. A letöltéssel kapcsolatban érdemes türelmesnek lenni, az Epic Games oldala ugyanis a játék leleplezését követően alig bírta el az érdeklődők mennyiségét és többször lefagyott.

A GTA V minden idők egyik legsikeresebb videojátéka, mely 2013-ban jelent meg és a mai napig rengeteg pénzt hoz a fejlesztő és kiadó Rockstar Gamesnek.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.