Hirdetés

A OnePlus úgy tűnik, kezd kicsit türelmetlen lenni és alig várják, hogy hivatalosan is leleplezhessék két új készüléküket, a 7T és 7T Pro okostelefonokat. Most a 7T-ről, vagyis ha egészen pontosak akarunk lenni, a 7T hátlapjáról osztottak meg képeket.

OnePlus 7TA hírek is arról szóltak, hogy a normál kiadás fog többet fejlődni az idei T-modellek közül. Az új képek pedig megerősítik ezen pletykákat. Három hátlapi kamerát kapunk, melyek 17, 26 és 51 milliméteres fókusztávolságnak megfelelő látószöget zárhatnak be. Ezek szerint lesz egy telefotó, egy normál és egy ultra nagy-látószögű szenzor. A OnePlus 7 Pro matt kék üveg hátlapját is megkapja a 7T a képek alapján.

OnePlus 7THiába az üveg hátlap, vezetékmentes töltést valószínűleg továbbra sem fognak kapni a OnePlus készülékei idén. Ami még fontos különbség lesz, hogy a 7T is megkapja a 90 Hz-es képernyőt, valamint a kicsivel erősebb Qualcomm Snapdragon 855-öt építik be a hátlap alá.

Hivatalosan szeptember 26-án történik meg a leleplezés, addig még megoszthat velünk pár érdekességet a OnePlus. Ti szeretitek a kínai gyártó készülékeit?

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.