A OnePlus Indiában már bemutatta a ráncfelvarrott OnePlus 7T-t, azonban ma, október 10-én sajtóeseményt tartottak Londonban is, ahol az európai közönségnek a 7T-t és a OnePlus 7T Prót is bemutatták.

OxygenOS 10

Carl Pei először az OxygenOS-ről beszélt, egy kis történelmi áttekintés után szóba jött az OxygenOS 10, aminél egyrészről javítottak az animációkon, egy helyen lehet testreszabni a rendszer megjelenését és a Zen módot is továbbfejlesztették, 20 perc helyett már akár 60 percre is bekapcsolhatjuk. A OnePlus vásárlók 2 évig kapnak Android frissítéseket, biztonsági frissítéseket pedig 3 évig.

Még a OnePlus 5 is megkapja az Android 10 alapú OxygenOS 10-et

OnePlus 7T

Az Indiában már korábban bemutatott OnePlus 7T Európában október 17-től lesz kapható. A legnagyobb hangsúlyt ennél a telefonnál a 90 Hz-es AMOLED panelre fektették, de ezenkívül megkapta a OnePlus 7 Prónál ismert tripla rendszert, kicsit jobb értékekkel, a széles látószögű egységgel pedig már videót is lehet készíteni, amit sokan hiányoltak az év eleji csúcstelefonból is.

  • 48 MP, f/1.6, IMX586, OIS – elsődleges kamera
  • 12 MP, f/2.2 – telefotó kamera
  • 16 MP, f/2.2 – ultra széleslátószögű kamera

A OnePlus 7T azok számára készült, akiknek tetszett a 7 Pro, viszont lapos kijelzőjű mobilt szeretnének maguknak.

Megérkezett a OnePlus 7T

OnePlus 7T Pro

A OnePlus 7T Pro gyakorlatilag ugyanazzal a dizájnnal érkezett, mint a 7 Pro, a különbség a specifikációkban keresendő.

A OnePlus 7T Pro is az új Snapdragon 855+ rendszerchippel érkezik, gyorsabb lett a töltés, minimálisan, de nagyobb akkumulátorral rendelkezik, azonban a kamerák értékekben nem változtak a 7 Próhoz képest.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

A vállalat a limitált szériás McLaren Editiont is megvillantotta, a különleges hátlap mellett különleges Alkantara tok is jár a készülék mellé.

A McLaren Edition hardveresen gyakorlatilag ugyanaz mint a normál OnePlus 7T Pro, csak épp 12 GB RAM-mal megspékelve, a tárhely itt 256 GB (UFS 3.0).

A telefon a szuperautóknál ismert ikonikus Papaya Orange színből is örökölt, amit a széleken, a kamera körül és a némító csúszkán is láthatunk, de a szoftverben is meghatározó lett ez a szín.

OnePlus X PUBG

Carl beszélt arról is, hogy elkötelezettek a gaming és a PUBG mellett, bejelentették, hogy partnerségre lépnek a játék fejlesztőivel. Hogy ez milyen előnyökkel fog járni, azt még nem tudni.

Árak és elérhetőség

A OnePlus 7T és a OnePlus 7T Pro október 17-től lesz elérhető a webáruházukban, a McLaren Edition pedig november 5-től lesz kapható. Az angol árakat pedig a képen láthatjátok:

Ha esetleg nem töltenének be a képek:

  • OnePlus 7T – 549£ / 599€
  • OnePlus 7T Pro – 699£ / 759€
  • OnePlus 7T Pro McLaren Edition – 799£ / 859€
  • OnePlus Bluuets Wireless2 – 99£

Árakat tekintve a 7 és a 7T között 50 euró különbség van, azonban itt fejlesztettek a kamerákon és a specifikációk is jobbak, valamint 6/128 GB helyett 8/128 GB-tal árulják. A OnePlus 7 Pro és a 7T Pro között csak 10€ az árkülönbség, azonban az új modellnél 8/256 GB a legolcsóbb, a OnePlus 7 Prónál volt 6/128 GB-os verzió is.

Ha vennél új OnePlus készüléket, akkor érdemes használni EZT a linket, ugyanis 10€ tartozékkedvezményre leszel jogosult.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.