Hirdetés

Hatalmas kameraszigetet kaphat a Huawei Mate 60, ha valódinak bizonyulnak a kiszivárgott renderképek.

Néhány napja felbukkant a Huawei Mate 60 fém középvázáról készült anyag, majd a Digital Chat Station megosztott egy renderképet, amin látható a méretes kamerasziget, ami a Mate 40 szériát idézi meg, nagyobb körrel.

Hatalmas kameraszigetet kaphat a Huawei Mate 60 - renderkép

Három kamera látható a képen, amikről egyelőre csak annyit sejteni, hogy új szenzort kaphatnak és érkezhet egy periszkóp lencse is, amit a gyenge fényviszonyokban való helytállásra optimalizáltak. Az XMAGE felirat pedig a Huawei saját fejlesztésű képfeldolgozására utal.

Az előlapról egyelőre nem érkezett renderkép, a Digital Chat Station szerint a telefon 6,7 hüvelykes OLED kijelzőt kap 1,5K-s felbontással, ami nagyjából 1224 x 2700 pixelt jelenthet.

Egy korábbi szivárgás alapján sejthető, hogy a Huawei vissza készül hozni a 2020-as P40 szériánál már látott kapszulás kivágást, ezúttal azonban középre igazítva, ami így hasonlíthat az Apple dinamikus szigetéhez. Ebben a szigetben lesz megtalálható a szelfikamera mellett a 3D-s mélységérzékelő is.

Más információk arra utalnak, hogy a Huawei kétféle verzióval készül, az egyik egy 4G-re korlátozott Snapdragon lapkával szerelt, míg a másikban egy házon belül gyártott SoC lehet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.