Rengeteg dolog zajlik most a Huawei körül, de érdemes észben tartanunk, hogy ősszel biztosan érkezni fog a Mate 30 család. Ezzel kapcsolatban kerültek ki most új hírek és  renderképek is napvilágot láttak.

A fent megtekinthető képen már az állítólagos Mate 30 Pro látható és rögtön észrevehetünk néhány radikális változást az előző generációhoz képest. Az előlap eléggé hajaz a Samsung Galaxy S10+-ra, annyi különbséggel, hogy itt a bal sarokban találhatjuk majd meg a két kamerát magába foglaló lyukat. A hírek szerint a Mate 30 Pro 90 Hz-es 6,71 hüvelykes AMOLED kijelzővel kerülhet majd forgalomba, úgy tűnik a gyártók elkezdik a csúcskészülékeiket ilyen panellel felszerelni.

A lekerekített élekkel rendelkező előlap alá kerülhet majd az ujjlenyomat-olvasó, hátulra a P30 Próhoz hasonló kamerarendszer kerülhet, vagyis 5x optikai és 50x digitális zoomra is számíthatunk.

Specifikációkat tekintve Kirin 985-ös processzort kaphat, melyhez párosítanak egy 5G modemet is. A pletykák szerint a gyári adapterrel akár 55 wattal is tudjuk majd tölteni a 4200 mAh kapacitású akkumulátort. Ha hihetünk a fenti képeknek, akkor 3 színben kerül forgalomba az új mobil, melynek debütálása októberre várható.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.