Hirdetés

Hivatalos a Huawei Mate 60 RS Ultimate Design, mely a Huawei legújabb prémium mobilja.

Az évek óta tartó Porsche Design együttműködés tavaly a Mate 50 RS Porsche Designnal véget ért, most pedig megérkezett a Huawei új prémium sorozata az Ultimate Design formájában, az első ilyen eszköz a Mate 60 RS Ultimate Design.

Specifikációk terén a Mate 60 RS Ultimate Edition a Mate 60 Pro+ képességeit hozza. 6,82 hüvelykes LTPO OLED panel, Kirin 9000s-es lapka, 48-48 valamint 40 megapixeles hátlapi kamerák, valamint 5000 mAh-s akkumulátor jellemzi a mobilt.

A telefon hátlapja kerámia, a kamerák a nyolcszög alakú szigetben helyezkednek el, színek terén pedig piros és fekete közül lehet választani, mindkettő kéttónusú.

A Huawei egy évre szóló ingyenes kiváltságokat is ad az eszköz mellék azoknak, akik regisztrálnak Huawei kártyát.

A lehetőségek közé tartozik a VIP lounge szolgáltatás reptereken és vasútállomásokon, repülőjárat-késési biztosítás, de többek között ügyvédi konzultáció és lovaglás órák is vannak az igénybe vehető szolgáltatások között. A telefonhoz exkluzív Star Diamond tokok is kaphatóak feketében és pirosban, melyek elől-hátul védik a mobilt.

A Huawei Mate 60 RS Ultimate Design feketében és pirosban érhető el, a 16 GB RAM / 512 GB tárhellyel szerelt változat 11999 jüanért (átváltva kb. 615 000 forint) , a 16 GB RAM / 1 TB tárhellyel érkező kiadás 12999 jüanért (átváltva kb. 666 000 forint) lesz kapható Kínában még ebben a hónapban, később.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.