Decemberben elindult a Xiaomi Mi A1 Android 8.0 Oreo béta programja, néhány kiválasztott felhasználó tesztelheti az új rendszerverziót. A korai jelentések alapján az ujjlenyomat-olvasó gyorsabban működik és a dualSIM funkciókat kell még javítgatni.

Xiaomi Mi A1

Egy új riport szerint a Xiaomi a gyorstöltést is lehetővé tette egy új buildben. Szóval ha eddig csalódott voltál a gyorstöltés hiánya miatt, az Android Oreóval ezt is megkapják a felhasználók.

Android Oreo béta build

Az új rendszerrel az appok betöltése és az animációk is sokkal gyorsabbak és simábbak, ha minden jól megy a béta tesztelés során és nincsen sok javítanivaló, akkor még az év végéig megjelenhet az Oreo frissítés, hisz a Xiaomi ezt év végéig ígérte az Mi A1 felhasználóknak.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sziasztok! A györstöltés még a nougat-tal megvásárolt xiaomi mi a1 termékekre is vonatkozik?

  2. Sajnos van egy tippem, hogy idén még nem adják ki, mert nem lesz kész. Mondjuk inkább legyen bugmentes, mint összecsapott. Teljesen jó a mostani N-nel is.

Comments are closed.