Amennyiben nem tetszik a Samsung Galaxy S8 új navigációs gombsora és a Google Pixel megoldása tetszik, akkor itt egy nagyon egyszerű megoldás arra, hogy átszabd.

Az XDA-n tevékenykedő Tigerhoods nevű felhasználó készített egy APK-t, ami lecseréli a Samsung gyári megoldását a Pixelére. Ehhez természetesen nem kell rootolni a készüléket, csak magát az APK-t telepíteni.

Forrás: GSMArena

A legszebb az egészben, hogy miután lecserélted, akkor is tudod a színét és a sorrendjét változtatni. Fontos hozzátennünk, hogy minden – nem Play Áruházból származó – ismeretlen eredetű alkalmazást csak saját felelősségre telepítsetek!

A telepíthető fájlt ITT találjátok csatolmányban. Rakjátok fel a csomagot Galaxy S8 és S8+ készüléketekre, majd telepítsétek (előtte engedélyezzétek az ismeretlen forrásokat). Ha esetleg meguntad vagy nem tetszik, az alkalmazás listából egyszerűen töröljétek a „com.android.systemui.product.res.overlay” nevűt, majd indítsátok újra a készüléket.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.