Hirdetés

A legtöbb csúcskészüléknek vannak a megjelenés után gyermekbetegségei, melyeket szoftveresen orvosolnak. Ugyanez a helyzet az iPhone X-zel is, aminél talán a legsúlyosabb gond az volt, hogy hidegben nem működött az érintőképernyő.

Újabb gond ütötte fel a fejét és ez ismét egy alapfunkciót érint. Néhány felhasználó már tapasztalta, hogy az iPhone X kijelzője nem kapcsol be néhány másodpercig bejövő hívás esetén, így a felhasználó nem tudja felvenni a hívást, illetve nem is látja, hogy ki hívja. Decemberben jöttek az első ezzel kapcsolatos panaszok.

A hiba oka egyelőre tisztázatlan, az újraindítás és a hasonló – felhasználó által elvégezhető – megoldások nem segítenek. Arról sincs hír, hogy csak egy adott szériára vonatkozik-e vagy mindenki érintett, de mivel nem érkezett tömeges panasz – hanem csak néhány felhasználótól -, illetve még én sem tapasztaltam (iPhone X-et használok), így egyelőre aggodalomra semmi ok.

Az Apple azt nyilatkozta az Engadgetnek, hogy utánanéznek a dolognak. Az iOS 11 kb. az eddigi legrosszabbul sikerült rendszer, így egyáltalán nem baj, hogy az iOS 12-nél inkább a stabilitásra fordítják a figyelmet, hisz a mostani rendszerben rengeteg a hiba.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.