Hirdetés

Megérkezett az összes OnePlus 8-ra az Android 11-re épülő OxygenOS 11! Az OTA frissítés a gyártó tájékoztatása szerint már ma tölthető, egy nappal korábban, mint hogy bemutatkozna az új OnePlus 8T, melyen már gyárilag az új szoftver fut majd.

Az OxygenOS 11 jelentősen más lett, mint az eddigi OnePlus-rendszerek. Vizuálisan sokat újított a OnePlus és kevésbé tűnik már tiszta Androidnak az új verzió, mint a korábbiak. Az újdonságok között van a nap állásától függően automatikusan változó rendszertéma, a Messenger chatbuborékokhoz hasonló lebegő ablakok bekapcsolásának lehetősége és az opcionálisan bekapcsolható Always On Display is.

A témák között is találni újdonságot, például öt új Zen opciót. Emellett a sötét mód aktiválására is van új gyorsgomb a rendszerben. A rendszer menüpontjainak elrendezése is változott, a OnePlus új felülete kissé hajaz a Samsung OneUI-ára, így könnyebb az egykezes használat a nagy méretű telefonon is.

A galériában megjelent a sztorik fül, mely segítségével fotóinkból állíthatunk össze rövid kis emlékvideókat a telefonon.

A 8-as szériánál régebbi OnePlus mobilokra, így a 7-es és 7T szériára várhatóan decemberben érkezik majd meg az új rendszerfrissítés. A 6 és 6T tulajdonosoknak pedig előreláthatóan 2021 elejéig kell várniuk, mire a végleges OTA frissítést kiküldi a gyártó.

Ha érdekel, ebben a bejegyzésben találsz egy listát azokról a készülékekről, melyek a OnePlus 8-on kívül biztosan megkapják az Android 11-et:

Ezek a mobilok kapják meg az Android 11-et

Hirdetés
FORRÁSMobilarena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.