A modellfrissítés a OnePlusnál is aktuális hamarosan, a hírek szerint április 15-én fogják leleplezni a OnePlus 8 szériát, de a dátum még nem hivatalos, a vállalat nem erősítette meg.

A OnePlus 8 Prót már Robert Downey Jr. kezében is lehetett látni, a készülék 120 Hz-es AMOLED kijelzővel és 48 MP-es fő és ultra széleslátószögű kamerával fog érkezni, lesz 3x-os optikai közelítés, illetve továbbfejlesztett optikai stabilizálás.

Szó esett azonban egy új modellről is, a OnePlus Z-ről, amit eddig OnePlus 8 Lite néven emlegettek. A két zászlós mellett ez egy középkategóriás készülék lenne, de elvileg később, a második negyedév vége felé fogják leleplezni. Az új OnePlus Z-vel a már jó koros OnePlus X-et hozzák újra az élők közé, ezzel pedig új szériát indítanak.

OnePlus 8 Pro

OnePlus Z

A pletykák alapján amit sejteni vélünk, hogy a telefon 6,4 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzőt fog kapni 90Hz-es képfrissítéssel. Mint a OnePlus 8, ez is lapos panelt kapna, a kameralyukat pedig középre teszik. A teljesítményről a MediaTek új Dimensity 1000L / Dimensity 1000 lapkakészlete gondoskodhat, a hátlapra pedig három kamera kerülne, egy 48 MP-es, egy 16 MP-es és egy 12 MP-es egység. Az akkumulátort 4000 mAh-ra tippelik, a töltés pedig a OnePlustól megszokott 30W.

A tippelők szerint 8/128 GB-os kiszerelésnél fog indulni, az ára pedig 495 dollár körül lesz, ami átszámolva kb. 160.000 Ft-ot jelent. Ezek persze egyelőre spekulációk, nem tudni még, hogy tényleg ezek lesznek a specifikációk, ami viszont biztos, hogy a OnePlus az év első felében legalább három mobillal készül.

Hirdetés
FORRÁSGIzmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.