Hirdetés

Ez lesz az utolsó nagy frissítés, már béta tesztelhetik a Galaxy Z Fold2 tulajok.

Elérhetővé vált a Samsung összehajtható mobiljára, a Galaxy Z Fold2-re a One UI 5 bétája, ami várhatóan az utolsó nagy rendszerfrissítése is egyben.

Nemrég a Galaxy Z Flip4 és a Z Fold4 is megkapta az első One UI 5 bétaverzióját, majd a hármas széria következett, most pedig a kettes.

Ez lesz az utolsó nagy frissítés a 2020-as mobilra, ami Android 10-zel jelent meg, és 3 évnyi Android frissítést ígért hozzá a Samsung, amit a következő generációnál 4 évre emeltek. Biztonsági javítások terén azonban 4 évnyi támogatást vállalt a Samsung, ami azt jelenti, hogy egészen 2024 végéig támogatott lesz a telefon.

Egyelőre Dél-Koreában adták ki a béta verziót, de hamarosan más piacokra is el kell érnie. Koreában a SIM-kártya nélküli telefonok és a szolgáltatói mobilok is egyaránt jogosultak a frissítésre.

A kipróbáláshoz a Samsung Members alkalmazással kell regisztrálni a bétaprogramra. A béta telepítése egyszerű, azonban visszatérni stabil Android 12-re csak minden adat törlésével lehet, így célszerű biztonsági mentést készíteni, hogy elkerüljük az adatvesztést.

A kiemelt kép forrása: Samsung

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.