A Microsoft alelnöke, Joe Belfiore bejelentést tett, hogy a többi platformon jelenlévő, igen fontos alkalmazás érkezik a Windows Phone-t futtató készülékekre. Ez nem más, mint a Facebook Messenger.

A Facebook Messenger az elkövetkező pár hétben fog megjelenni WP-re. Pontos dátumot nem kaptunk, de azt mondták, hogy a tény, hogy már dolgoznak rajta elég, hogy Joe Belfiore bejelentse.

A világon rengetegen használják a Messengert és nem véletlenül vezették be, hogy külön alkalmazásként legyen jelen, hiszen miért töltsük be az egész idővonalat és minden egyebet a Facebook appon, amikor mi csak üzenetet szeretnénk küldeni vagy csevegni szeretnénk egy régi ismerőssel? A felhasználók igen nagy hányada használja mobilinterneten is a Facebookot, így nekik igencsak adatforgalom kímélő megoldás a Facebook Messenger, így a Windows Phone felhasználók is örülhetnek majd.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.