Hirdetés

Hasznos újdonságokkal bővült a Facebook Messenger, mostantól lehetőség van jó minőségű, HD fotók küldésére, ehhez egy gombot kell megnyomnunk a képek kiválasztásakor.Hasznos újdonságokkal bővült a Facebook Messenger - HD minőségű képmegosztásA WhatsApp már egy ideje támogatja ezt a lehetőséget, most a Meta másik csevegő programja is megkapta az opciót.

Hasznos újdonságokkal bővült a Facebook Messenger - megosztott albumokLehetővé válik a megosztott albumok létrehozása is, melyeket egy adott csoporttal oszthatunk meg. Ezek természetesen átnevezhetőek és utólag bővíthetőek, az adott csoport megosztott média menüjében találjuk meg őket. A funkció a következő hetek során érkezik meg.

Hasznos újdonságokkal bővült a Facebook Messenger - QR kódos beszélgetőpartner felvétel

 

A messengeres beszélgetőpartnereket QR kód segítségével is felvehetjük, mindenki számára készül egy egyedi QR kód és link.

Hasznos újdonságokkal bővült a Facebook Messenger - megújult fájlmegosztás

A megosztható fájlok méretbeli korlátja is emelkedett, mostantól akár 100 MB-os Word, PDF, Excel vagy ZIP fájl is küldhető az alkalmazás segítségével.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.