Megszűnik a Messenger Lite, amit a Meta már eltávolított a Play Áruházból.

A Messenger Lite a népszerű Messenger app egy kevesebb erőforrást használó, gyengébb készülékekre optimalizált változata, amit nem csak gyengébb készülékeken lehetett érdemes használni, hanem bárkinek jól jött, aki a plusz funkciók helyett nagyobb stabilitásra, gyorsabb és egyszerűbb működésre vágyott.

Megszűnik a Messenger Lite - illusztráció

Az Androidos alkalmazást szeptemberben leállítja a közösségi óriás a 9To5Google szerint, szeptember 18. után már nem lehet tovább használni.

Az alkalmazásban megjelenő ablak a Messenger alkalmazás letöltését javasolja, a Play Áruházból pedig már nem is lehet letölteni a könnyedebb változatot.

A Meta szóvivője a TechCrunch-nak elmondta, hogy augusztus 21. után a felhasználókat a sima Messenger, vagy a Facebook Lite letöltése felé tereli a vállalat.

Ősszel további változások is várhatóak, korábban a Meta bejelentette, hogy szeptember 28. után nem lesz tovább használható SMS küldésre és fogadásra a Messenger alkalmazás Androidon.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.