Hirdetés

A készüléket a kínai gyártó még az év elején jelentette be, azóta mély hallgatás övezi a projektet (az Elephone részéről). A pletykák azonban a specifikációkat és a dizájnt sem rejtik véka alá, s már mindenre fény derül lassan, de biztosan. Valószínűleg ők is érzik, hogy be kellene mutatniuk a csúcsmodellüket, mely lekerekített kijelzővel érkezhet.

2-1A bejelentéskor 5.5″-os FullHD kijelzővel promózták a készüléket, hardveres tekintetben pedig a Helio P10 8 magos processzort említették meg, 4 GB RAM társaságában. A készülék ára 329.90$ (kb. 91.000 Ft) lett volna, mely ár nem tartalmazza az adókat. Napokkal ezelőtt egy webshop szerkesztő kiszivárogtatott néhány képet a telefon elő- és hátlapjáról és információkat is közzétett, mely már más mederbe tereli a dolgokat, mind a hardver, mind az ár terén.

A szerkesztői pletyka alapján a következőket tudjuk: 5.7″-os 2K-s JDI LCD kijelző, a hátlap alá egy MediaTek Helio X25 CPU kerülhet, mely a Helio X20 „tuningolt” verziója. A képek kétkamerás megoldást sejtetnek a hátlapon kéttónusú LED villanóval. Továbbá nem kizárt, hogy a hangszórók ACC támogatással érkeznek, melyet az iPhone-okban és Samsung Galaxy csúcskészülékekben találhatunk meg. Az akkumulátorról „hivatalosabb” információ nincsen, egyesek szerint kb. 3100 mAh kapacitásra kell számítani.

4-1-1024x768 3-2-1024x768

Háttértár és RAM tekintetében különböző készülékek közül választhatunk majd. 4 GB RAM tartozik a 32 GB-os verzióhoz, mely körülbelül 250$-os áron kerül a boltokba (kb. 69.000 Ft; járulékos költségek nélkül), míg a 128 GB-os belső memóriához 6 GB RAM társul. Ennek ára egyelőre nem ismert.

 

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Zola
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook