Merész képet tett közzé az Elephone, melyen a leendő csúcsmodelljének koncepció formaterve látható. Ám talán a telefonnál is érdekesebb, hogy a most még Android O néven futó 8.0-s operációs rendszert is odabigyesztették. Ez azt jelenti, hogy az elsők között fognak a legújabb verzióval rendelkező készüléket piacra dobni, legalábbis a tervek szerint. Az egyelőre névtelen készüléket is érdemes közelebbről megnézni, mert elég kellemes, amit a fotón láthatunk.

Természetesen jelenleg semmilyen közelebbi információ nincs róla, de a gyártó annyit megerősített, hogy az elérhető legújabb és legerősebb chipsetet kapja, ami igazából a Snapdragon 835 vagy a Helio X30 lehet majd. Ezen felül a dupla hátlapi kamera sem hiányzik majd, no és a friss trendeknek megfelelően az előlapot szinte teljesen kitölti a kijelző. Mivel a hátlapon nem látni ujjlenyomat-olvasót, így lehetséges, hogy ezt a kijelző alá építik majd be. Persze a bemutatóig még van bőven idő, mivel az Android 8.0 is még csak béta állapotban létezik, így leghamarabb a harmadik negyedév során érkezhet az új Elephone szupertelefon, addigra nyilván nevet is adnak neki.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.