Nem rossz teljesítmény egy olyan okostelefontól, amit alig lehet egy hónapja kapni. A Samsung Galaxy S8 eladásai minden várakozást felülmúlnak, eddig lehetett kételkedni, hogy sikertermék lesz-e, azonban ezeket a számokat elnézve a kétségek elmúltak.

A Samsung április 21-én dobta piacra a Galaxy S8 és S8+ párost, azóta pedig világszerte 5 millió készülék talált gazdára, ami egyáltalán nem rossz, tekintve azt, hogy még nem elérhető a világ minden pontján. Arról nem szól a fáma, hogy a két modell közül melyik a népszerűbb, de mivel csak méretben különböznek egymástól, így vélhetően az árcédula miatt a Galaxy S8-ból fogy több.

Azt sem tudni, hogy a Galaxy S7-hez képest ez növekedés vagy csökkenés-e ugyanerre az időszakra vonatkozóan, de 30%-kal több előrendelés érkezett az idei csúcsmodellre, mint a tavalyira. Az Apple előző negyedévben 50,8 millió iPhonet értékesített, ami nagyjából 16,9 millió havonta, de azt szintén nem tudni, hogy ebből mennyi iPhone 7 és iPhone 7 Plus volt. Szóval összehasonlítási alap nem nagyon van, mindössze a szám, hogy eddig 5 milliót értékesített a Samsung.

A Galaxy S8 minket is meggyőzött, ha érdekel részletes tesztünk, azt ITT megtekintheted.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSEngadget
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.