Hirdetés

A Samsung nemrég mutatta be első Exynos 9 szériás rendszerchipjét, az Exynos 8895-öt, ami a Galaxy S8 és Galaxy S8 Plus modellekben lesz majd megtalálható az európai piacon.

Twitteren tett közzé a Samsung Exynos egy képet, melynél a #Exynos8895 és a #DualCamera címkék magukért beszélnek. Nem reklámoznák, ha nem használnák ki a chipset tulajdonságait. Ez most azt jelenti, hogy vagy a Galaxy S8 (vélhetően nagyobbik tagja) vagy a Galaxy Note8 dupla hátlapi kamerával érkezik. Más készülékben nem valószínű, hogy 2017-ben látni fogjuk az Exynos 8895 chipsetet.

Bár eddig semmi jel nem utalt arra, hogy kétkamerás Galaxy S8-at mutatna be a Samsung, meglepetések még érhetnek, így még kíváncsibban várjuk a március 29-i bemutatót.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Most, látták tavaly az IPhone 7plus-t, aztán jött az MWC és az LG G6 duál hátlapi kamerával valamint egy , mobilhoz képest, brutális optikával a Sony Xperia XZ Premium, ami 960fps-re képes , nem beszélve a Huawei, Leica moduljairól, és most jutna eszükbe hogy hmmmm, meg kéne csinálni?! Gratulálok hozzá ha így lesz! 😃😄

Comments are closed.