Hirdetés

A Samsung is részt vett az idei CES-en. Ezúttal az otthoni audiovizuális palettáját bővítve mutatta be a jövő hangtechnikáját. Az UHQ 32 bites hangtechnika, a H7 vezeték nélküli hangszóró, az új hangprojektor és az UHD Blu-ray lejátszó páratlan élményt nyújtanak majd otthonainkban.

UHQ 32 bites hangtechnika

Az új termékcsalád egyik kiemelkedő eleme az UHQ, azaz az osztályon felüli minőségű hangzás. Ez a koreai cég saját fejlesztésű technológiája, amely 32 bites hangzást képes létrehozni. Vezetékes és vezeték nélküli hálózati kapcsolatoknál egyaránt működik a UHQ. A Samsung saját hangalgoritmusokat is kifejlesztett. Képes a hangtechnika torzítás semlegesítőre is, előre kiszámítja a belső hangszóróegységek mozgását, és ennek megfelelően vezérli azokat. A UHQ tartalmazza a „széles sávú magassugárzó” megoldást is. Ez a funkció bármilyen helyiségben kiterjeszti és szélesíti azt a területet, ahol a hang a legjobb minőségben hallható. A „kristályerősítő”, azaz a Crystal Amplifier megszünteti a legkisebb zajt is.

H7 vezeték nélküli hangszóró

Ez a hangszóró is természetesen megkapta a UHQ 32 bites hangtechnikát. A H7 hangszóró az idei CES-en elnyerte a CES® 2017 Innovation Award díját. A H7 vezeték nélküli hangszóró a nagyfrekvenciától a kisfrekvenciáig biztosít széles hangtartományt a hallható mezőben.

A H7 külseje is kifinomult, innovatív: szép szobakiegészítő lehet a fémkidolgozásnak és a kis méretnek köszönhetően. A tárcsás irányítóval a felhasználó a hangerőszabályzás mellett az online lejátszási listát is megválaszthatja a kedvenc szolgáltatójától.

Az új MS750 hangprojektor

Ez a kiegészítő a cég első olyan audio eszköze, amely a mélysugárzó teljesítményét az elsődleges egységbe ágyazza be, ennek köszönhetően a basszus hangzás kiegyenlített és kristálytiszta lesz. A hangprojektor is támogatja az UHQ 32 bites technológiát. A hangprojektor a Samsung intelligens távirányítójával is használható, így a televíziót és a hangrendszert is egy távirányítóval tudjuk vezérelni.
Az eszköz kicsi, de erőteljes, valamint egyetlen csatlakozással felszerelhető a televízióra.

UHD Blu-ray lejátszó

Az új Samsung M9500 Blu-ray lejátszó Bluetooth vezeték nélküli támogatással rendelkezik. A lejátszó új házimozi üzemmódjával a televízió hangja átvihető Bluetooth fejhallgatókra. Ezen kívül a lejátszó automatikusan optimális szintre állítja be a tv képernyőjét és hangját. A Samsung javította a mobilintegrációt is, így zökkenőmentesen élvezhetjük műsorainkat mobileszközön is. A 360 fokos funkcióval közvetlenül az UHD Blu-ray lejátszón keresztül nézhető a tv-n készített 360 fokos fénykép vagy videó.

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: