A Samsung is részt vett az idei CES-en. Ezúttal az otthoni audiovizuális palettáját bővítve mutatta be a jövő hangtechnikáját. Az UHQ 32 bites hangtechnika, a H7 vezeték nélküli hangszóró, az új hangprojektor és az UHD Blu-ray lejátszó páratlan élményt nyújtanak majd otthonainkban.

UHQ 32 bites hangtechnika

Az új termékcsalád egyik kiemelkedő eleme az UHQ, azaz az osztályon felüli minőségű hangzás. Ez a koreai cég saját fejlesztésű technológiája, amely 32 bites hangzást képes létrehozni. Vezetékes és vezeték nélküli hálózati kapcsolatoknál egyaránt működik a UHQ. A Samsung saját hangalgoritmusokat is kifejlesztett. Képes a hangtechnika torzítás semlegesítőre is, előre kiszámítja a belső hangszóróegységek mozgását, és ennek megfelelően vezérli azokat. A UHQ tartalmazza a “széles sávú magassugárzó” megoldást is. Ez a funkció bármilyen helyiségben kiterjeszti és szélesíti azt a területet, ahol a hang a legjobb minőségben hallható. A “kristályerősítő”, azaz a Crystal Amplifier megszünteti a legkisebb zajt is.

H7 vezeték nélküli hangszóró

Ez a hangszóró is természetesen megkapta a UHQ 32 bites hangtechnikát. A H7 hangszóró az idei CES-en elnyerte a CES® 2017 Innovation Award díját. A H7 vezeték nélküli hangszóró a nagyfrekvenciától a kisfrekvenciáig biztosít széles hangtartományt a hallható mezőben.

A H7 külseje is kifinomult, innovatív: szép szobakiegészítő lehet a fémkidolgozásnak és a kis méretnek köszönhetően. A tárcsás irányítóval a felhasználó a hangerőszabályzás mellett az online lejátszási listát is megválaszthatja a kedvenc szolgáltatójától.

Az új MS750 hangprojektor

Ez a kiegészítő a cég első olyan audio eszköze, amely a mélysugárzó teljesítményét az elsődleges egységbe ágyazza be, ennek köszönhetően a basszus hangzás kiegyenlített és kristálytiszta lesz. A hangprojektor is támogatja az UHQ 32 bites technológiát. A hangprojektor a Samsung intelligens távirányítójával is használható, így a televíziót és a hangrendszert is egy távirányítóval tudjuk vezérelni.
Az eszköz kicsi, de erőteljes, valamint egyetlen csatlakozással felszerelhető a televízióra.

UHD Blu-ray lejátszó

Az új Samsung M9500 Blu-ray lejátszó Bluetooth vezeték nélküli támogatással rendelkezik. A lejátszó új házimozi üzemmódjával a televízió hangja átvihető Bluetooth fejhallgatókra. Ezen kívül a lejátszó automatikusan optimális szintre állítja be a tv képernyőjét és hangját. A Samsung javította a mobilintegrációt is, így zökkenőmentesen élvezhetjük műsorainkat mobileszközön is. A 360 fokos funkcióval közvetlenül az UHD Blu-ray lejátszón keresztül nézhető a tv-n készített 360 fokos fénykép vagy videó.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS