Hirdetés

Az eredeti JBL Pulse-hoz képest a Pulse 2 hasonló kialakítást örökölt, viszont fröccsenésálló lett, most pedig bemutatkozott a CES 2017-en a JBL Pulse 3.

Ahogy a képen látható, az új bluetooth hangszóró teljesen új dizájnt kapott. Továbbra is 360 fokos hangzást biztosít, illetve továbbra is nyomja a fényshow-t, valamint a Pulse 2-höz hasonlóan állja a vizet (fröccsenésálló, merülésre nem alkalmas). A JBL Pulse 3 legnagyobb újdonsága, hogy sokkal erősebb basszusa lett, köszönhetően a három drivernek és a dupla passzív hangsugárzónak.

Akkumulátor szempontjából a Pulse 3 12 órányi zenelejátszást eredményez, támogatja a JBL Connect+ technológiát, tehát más JBL hangszórókkal is összekapcsolható (melyek támogatják a Connect+ technológiát), ha nagyon hardcore hangzást szeretnénk, akkor akár 100 hangszórót is használhatunk így egyszerre.

Két összekötött Pulse 3 már igazi disco hangulatot hoz a hangzással és a fényáradattal. A bluetooth hangszóró 2017 tavaszától lesz kapható fekete és fehér színben 200$-os áron (~58.000 Ft). A legtöbb hazai webáruházban az elődmodell kb 50.000 Ft-ért kapható, ennél kicsit drágább lesz az újdonság, várjuk a hazai hivatalos árazást!

Hirdetés
FORRÁSUbergizmo
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az előző modellekben nem volt 360°os hangzás, és a pulse 3 merülésre alkalmas (IP68) szabványnak felel meg.

Comments are closed.