A Las Vegas Convention Center déli csarnokának távoli standjai között idén megtalálható volt egy oda nem illő “vállalkozás” is, a Naughty America. Kérdeznénk mi, hogy mi a fenét keres egy pornóval foglalkozó cég a világ legnagyobb technológiai kiállításán?

Erre 1998 óta nem volt példa, azóta ez az első pornós vállalat, aki hivatalos jelenléti engedélyt kapott a CES-re. Miért? Az ok, amiért megjelenhettek az nem más, mint a VR pornó, a Naughty America gyártja szinte a legtöbb 360 fokos pornográf tartalmat.

Az S115-ös stand mögött egyébként egyáltalán nem az volt, mint amire számítani lehetett. Természetesen nem voltak meztelen hölgyek, semmi hivalkodó vagy oda nem illő dolog, csak néhány asztal koktélokkal és VR headsetekkel, törlőkendőkkel és headset védőkkel. Amikor persze felvetted a VR szemüveget, egyből az fogadott, amit a cég “árul”, VR pornó (demó jelleggel, fürdőruhás hölgyekkel). A stand abszolút szolid volt, semmi hivalkodó felirat, az alkalmazottakon Naughty America feliratú pólók voltak, többet a CES szervezői sem engedélyeztek volna.

A vállalat a CES-en való megjelenéssel a VR pornóban rejlő “lehetőségekre” szerette volna felhívni a figyelmet, hogy ilyen is van és milyen “élményt” biztosít a néző számára.

Az Engadget körbejárta a standot és ki is próbálták ezt, erről ITT láthattok egy videót.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSEngadget
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.