Hirdetés

A JBL Pulse 3 mellett a bemutatták a Flip család új képviselőjét is a CES 2017-en. A JBL Flip 4 külsőre nagyon hasonlít elődjére, a főbb újítások belül találhatók.

A Flip 4 új drivereket kapott és teljesen vízálló lett, a vállalat szerint a Flip 3-nál 20%-kal jobb a hangzása, de ezt nyilván nagyon nehéz számszerűsíteni. Az új hangszóró is tavasszal lesz kapható és 99.95$-ért lesz kapható (~29.000 Ft).

A Flip 4-hez egyszerre két eszközt is lehet csatlakoztatni, így ha forrást szeretnénk váltani, elég megállítani az egyiken és elindítani a másikon. A beépített 3000 mAh kapacitású akkumulátor 12 órányi zenelejátszást ígér, IPX7 vízállósági szabvánnyal rendelkezik, a JBL Connect+ segítségével pedig több mint 100 másik hangszóróval össze lehet kapcsolni.

Hívásokat is tudunk vele fogadni, zaj- és visszhangszűrés is van benne, egyetlen gombnyomással hozzáférhetünk Siri-hez vagy a Google Now asszisztenshez, új anyagot használtak a megépítésnél, így még strapabíróbb lett az elődnél. Ahogy a Pulse 3-nál is, itt is kaptunk két passzív hangsugárzót a még jobb basszus érdekében.

A JBL Flip 4 méltó utódja lett a Flip 3-nak, tavasztól hat színben lesz kapható: fekete, fehér, szürke, piros, kék és zöldeskék

Hirdetés
FORRÁSCNET
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.