A Razer a CES 2017-en valami egészen egyedülállót mutatott be. A Project Valerie névre hallgató notebookról van szó, melynek kijelzőjében másik két kijelző is található! Hogy mi? A legjobban talán ez a videó demonstrálja a gép különlegességét:

A Project Valerie a 2016-os Razer Blade Pro vastagabb változata, szerintünk egyértelműen páratlan darab. A kijelző 17.3 inches és a fő kijelző mögött további kettő megjelenítő rejlik, melyeket előhívhatunk a háttérből, így lényegében három monitorról játszhatunk. Mindegyik kijelző 4K felbontású és IGZO technológián alapszik. A két szélső monitor alul világít, ami igencsak jól néz ki.

A többmonitoros megoldások a grafikusok, a tartalomgyártók és a gamerek számára is egyre fontosabb, azonban laptopban még nem alkalmaztak ehhez hasonlót, a Razer Project Valerie most elhozta ezt. Azt fontos megjegyezni, hogy ez még mindig egy koncepció, ára sincs még egyelőre, de a 2016-os Razer Blade Pro-n biztosan túllő (3700$), valahol 5000$ környékére tippelhető a gép ára.

Ami megint csak fontos, hogy itt a videókártyának 3 db 4K felbontású kijelzőt kell meghajtania, ami egy GTX 1080-nak nem jelentene gondot, viszont a gaming így nézve 12K felbontásban…erre még várni kell. Ez a koncepció a CES zsűrijét tutira meggyőzte és minket is!

Hirdetés
FORRÁSKotaku
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.