Hirdetés

A Tom’s Guide egyik új tanulmányában az iPhone X-et, az iPhone 8 és 8 Plus telefonokat, valamint pár androidos készüléket vetett teszt alá. A kísérletben azt nézték meg, hogy az egyes készülékek bizonyos idő alatt mennyire töltődnek fel a gyorstöltési funkciónak köszönhetően.

Az androidos telefonok közül egy OnePlus 5T, egy LG V30, egy Google Pixel 2, valamint egy Samsung Galaxy Note 8 vett részt. Az iPhone-ok az Apple 29 wattos fali adapterével és egy USB-C-Lightning kábellel töltődtek.

Első teszt

Első körben 30 perces töltéssel nézték meg a telefonok gyorstöltési idejét. A OnePlus 5T végzett az első helyen, 59 százalékos töltöttséget ért el fél óra alatt. A második az LG V30 volt 53 százalékkal. Az iPhone X, az iPhone 8 és a 8 Plus 50 százalékra, 49 százalékra és 47 százalékra töltődött 30 perc alatt.

Második teszt

A második kísérletben már egy óra töltöttség alá kerültek a mobilok. Ekkor is a OnePlus 5T végzett az első helyen 93 százalékkal. Szintén az LG V30 foglalta el a második helyet 86 százalékkal, míg az iPhone X 81 százalékra, az iPhone 8 80 százalékra, valamint a 8 Plus 79 százalékra töltődött.

A díjnyertes OnePlus 5T

A két utolsó helyet a Google Pixel 2 és a Samsung Galaxy Note 8 foglalta el mindkét körös teszt alatt. Első körben a Pixel 2 38 százalékot ért el fél óra töltés alatt, a Note 8 kicsivel kevesebb, 35 százalékot. Második körben is csak egy hajszállal maradtak le egymástól, a Pixel 2 75 százalékot produkált, míg a Note 8 mindössze 74 százalékot.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: