A Samsung Galaxy S8 és S8+ idén nem az MWC-n, hanem a vállalat saját eseményén jelent meg. A pletykák arról szóltak, hogy a Galaxy S9 és S9+ is saját rendezésű eseményen debütál majd. Azonban a jelentések szerint mégsem így lesz, ugyanis esélyes, hogy mégis az MWC-n debütálnak az új Samsung zászlóshajók.

Az MWC-t (Mobile World Congress) 2018. február 26. és március 1. között rendezik majd meg Barcelonában. A Samsung többször is ezen a rendezvényen mutatott be készülékeket, de az S8 és S8+ esetében idén ez máshogy történt, a zászlóshajók saját eseményt kaptak.

Samsung Galaxy S8

Arról is jelentek meg pletykák, hogy még a 2018-as MWC előtt debütálhatnak a Galaxy S széria legújabb modelljei. De mivel a Galaxy S8 és az S8+ még mindig keresett a piacon, a Samsungnak nincs oka elhamarkodni a kiadást (és jobban is teszi, ha nem siet, lsd. Note7). A vállalat még nem erősítette meg, hogy pontosan akkor mikor is jelennek meg a telefonok, de esélyes, hogy mégiscsak a jövő évi MWC-n találkozhatunk velük.

Hirdetés
FORRÁSSammobile
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

1 hozzászólás

 1. Azért ezen a gondolaton érdemes lenne egy pillanatot elmélázni, mi is állhat azoknak a pletykáknak a hátterében ami korábbi bemutatót prognosztizálnak az S9 és S9+ esetében.

  -Induljunk ki a 2017 vs. SD 835 esetéből.
  Az idén a Samsung lefoglalta az első gyártási mennyiségeket, ezért a legtöbb gyártó 2 választást kellett fontolóra vegyen, ha a SD835-öt akarta a zászlóshajójába tenni
  a. Régebbi CPU-t tesz a mobilba (pl SD821)
  b. Kivárja a sorát a Samsung mögött
  Mindkét opció jelentős piaci hátránnyal kecsegtettek az azt választók számára!

  Pletyka, hogy korábban jön, hiszen hivatalosan nem erősítette meg a Samsung, de akkor spekuláljunk:
  – Mi van ha egy vagy több gyártó nyomást gyakorolt a Qualcomm-ra, hogy idén nem szeretnének ilyen piaci hátrányból indulni, tehát vagy tesz valamit a jelenség minimalizálására vagy más opciót fognak számba venni!
  Ezzel már ingoványos terepen is vagyunk, hiszen a Qualcomm meg a Samsung-tól függ, hiszen vele gyártatja a központi egységek 100%-át!
  Tehát, ha a Qualcomm is valamilyen formában nyomást gyakorol a Samsungra, hogy ugyan övé az első széria, de bizonyos időpont után a gyártási kapacitás bizonyos százalékát a szabad piacra kell dedikálja!
  És el is érkeztünk a pletyka egyik lehetséges forrására, hogy miért akarja esetleg korábban a piacra dobni a Samsung az S9/S9+ párost, holott semmi oka nincs rá! (úgy meg pláne, hogy az S8/S8+-t vásárlók feltehetőleg csak lényegesen kisebb számban fognak az új zászlóshajóra váltani, hiszen semmi olyan technikai bravúrt nem vetít előre mint akkoriban az S7/S8 váltása!

Comments are closed.