Hirdetés

Túlárazta az Apple az iPhone X-et? Mégis olyan hiány van belőle, hogy ha most rendelnéd, 3-6 hét a szállítási idő. Ez két okból lehet: hatalmas rá a kereslet annak ellenére, hogy nagyon drága a készülék, a másik lehetőség pedig, hogy az Apple nagyon kevesett gyártott le a startra. Mindkettő simán elképzelhető. Az iPhone X 64 GB-os változatának az Apple 379.990 Ft-os árcímkét adott, a 256 GB-os pedig 436.990 Ft-ba kerül.

Ez sem olcsó, de a készlethiányt néhányan elég durván kihasználják. Ha 64 GB-os modellt látsz 400.000 Ft-ért, az még nagyon „olcsó”, vannak 550.000 Ft-os hirdetések is, de az első helyen messze a mobilcorner.hu áll, ahol a készülék ára egészen pontosan 682.000 Ft, a 256 GB-os pedig 868.000 Ft. Amikor először szembesültem ezzel az árral (a Tech2.hu Közösség csoportban posztolták), felnevettem. Van egy bizonyos egészséges haszon, de ez már egészen hajmeresztő. Bár az oldalon 3-5 munkanapos szállítással listázták a terméket, én inkább várnék 3-4 hetet a készülékre fele annyiért, de bizonyára ezt az árat is kifizetik az emberek.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mobilcorner osztrák telefonokat forgalmaz. Legalábbis amit rendeltem tőlük Mate 9 az osztrák… viszont ez nem írják sehol. /off

Comments are closed.