A OnePlus 5T-t pár napja mutatta be a vállalat, azonban az értékesítés csak tegnap indult el. Ennek ellenére a OnePlus kijelentette, hogy ezt a mobilt viszik eddig a leggyorsabban, sőt megdöntötte a OnePlus 5 első napjának eladásait is.

A vállalat nem közölt konkrét számokat, mindössze annyit mondtak, hogy a OnePlus 5T az eddigi legkelendőbb mobiljuk, ha az első napokat vesszük figyelembe.

Nem meglepő, hisz ez a gyártó 2017-es csúcskészüléke, amibe mindent beletettek, amit tudtak, mondhatni a OnePlus 5 ráncfelvarrott testvérének is. A legnagyobb változás a 6 hüvelykes 18:9-es képarányú kijelzőnél vehető észre, de a kamerában is történt változás, valamint arcfelismerő rendszer is van benne.

A OnePlus.net weboldalon a készülék 499 eurótól (156.000 Ft) kapható 6/64 GB-os kiszerelésben, de elérhető 8/128 GB-os variáns is 559 euróért (175.000 Ft). A készülék úton van hozzánk is, amint megérkezik, indul a tesztelés.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.