A OnePlus 5T még mindig új telefonnak mondható, nemrég jelent meg róla tesztünk is. Amint kijön egy telefon, az internet népe már a következő mobil kinézetén, valamint a speicifkációin “agyal”. A “Science and Technology” nevű YouTube-csatorna tette közzé OnePlus 6 koncepcióvideóját, amely vélhetően a vállalat 2018-as zászlóshajója lesz.

A videó a OnePlus 6 hátlapjának bemutatásával kezdődik. Itt helyezkedik el az ujjlenyomat-szenzor, valamint a hátlap bal felső részén vertikálisan a duál kamera. A OnePlus logó szintén a készülék hátlapján, kicsit lejjebb található. Eddig közvetlenül – például az 5T esetében – az ujjlenyomat-olvasó alatt volt az embléma. A koncepcióvideó azt mutatja, hogy az előlap mérete csökken, így nagyobb, kávamentes képernyőfelületet kaphatunk.

Specifikációk

A OnePlus 6 a videó szerint 6 hüvelykes Optic AMOLED kijelzővel rendelkezhet majd, 1440 x 2880 képpontos, QHD+ felbontással. A képernyőt Gorilla Glass 5 üveg védi, valamint az Oxygen OS 5.0 operációs rendszert futtatja a telefon. Snapdragon 845 lapkakészlettel, valamint 6 GB és 8 GB RAM rendszermemóriával jelenhet meg. Emellett 64, 128 és 256 gigabájtos tárhelyet kínál. A hátlapon 16 megapixeles + 12 megapixeles dupla kamerarendszer található. Az előlapon egy f/1.6 rekeszértékű, 16 megapixeles kamera felel a tökéletes szelfikért. Egyéb jellemzői közé tartozik az USB-C port és a 3,5 milliméteres jack-csatlakozó. Az okostelefon 3 950 mAh-s akkumulátorral bírhat.

Nektek tetszene ez a koncepció?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: