A Mobile World Congress adta lehetőségeket sok gyártó kihasználja és ilyenkor mutatják be legújabb mobiljaikat. Így lesz minden bizonnyal az ASUS esetében is, megkaptuk a meghívókat és az ehhez csatolt kép igencsak árulkodó.

Az biztos, hogy a rendezvény középpontjában Zenfone készülék lesz és a kép alapján a Zenfone 5 szériára lehetne gondolni. Ez a hivatalos része a dolognak. Amiről egyelőre csak nem megerősített hírek vannak, hogy az ASUS elvileg 3 okostelefont fog bemutatni, melyek a Zenfone 5 (2018), a Zenfone 5 Lite és a Zenfone 5 Max lesznek.

Egyes ASUS modellek már tanúsítványokkal is bírnak, az ASUS_X00QD már járt a Wi-Fi Alliance-nél, ez lehet majd az Oreót futtató Zenfone 5 Max, az ASUS ZC600KL modellszámú eszköz Oroszországban kapott jóváhagyást, ez pedig a Zenfone 5 Lite lehet.

Talán nem érint senkit meglepetésként, hogy a Zenfone 5 szériában 18:9-es képarányú kijelzőket, valamint duál kamerarendszert fogunk látni. Az ASUS eseményén ott leszünk, február 27-én jövünk a hivatalos információkkal.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.