A Razer, a Xiaomi és a Nubia után az ASUS is bejelentette, hogy hamarosan bemutatja az első játékra szánt okostelefonját. Az ASUS népszerű a gaming világban, hiszen több gamer PC-t és laptopot adtak ki az utóbbi években, így nem is meglepő, hogy nyitnak a gaming okostelefonok felé.

A vállalat vezérigazgatója, Jerry Shen egy interjúban nyilatkozta az újfajta irányvonalat, azonban jelenleg nincs információnk az esetleges debütálási dátumról, árakról és specifikációkról. Valószínű, hogy a készülék a ROG (Republic of Gamers) név alatt kerül forgalomba.

Az ASUS nemrég, az MWC-n bejelentette legújabb mobiljait, a Zenfone 5-öt, a Zenfone 5 Lite-ot és Zenfone 5z-t. Ezek közül az 5z a zászlóshajó, ami egy 6,2 hüvelykes kijelzővel és iPhone X-szerű notch-csal büszkélkedhet. A ház alatt egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet dolgozik 6 GB RAM társaságában. Bővebb specifikációkat ide kattintva olvashattok róla és a többi nemrég leleplezett mobilról. A gaming telefonról tehát még nincs megjelenési információnk, azonban mindenképp írni fogunk a legújabb fejleményekről.

Ti mit gondoltok a gaming mobilokról?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: