Az iPhone 5S hiába egy 2013-as, elavultnak számító okostelefon, a mai napig nagyon sokan használják. Tavaly az Apple elengedte az iPhone 5 tulajdonosok kezét, idén az iPhone 5S-en lenne a sor, csak a nála újabb modellek kapnák meg az iOS 12-t.

A Safari böngésző nyilt forráskódú motorja, a WebKit elárulta, hogy tesztelték az iOS 12-t az iPhone 5S-en is. Ez persze nem jelenti azt, hogy a telefon biztos meg fogja kapni az új verziót, ez az idei WWDC-n (június 4.) fog kiderülni, de az esély megvan rá.

Az iOS 11 minden kétséget kizáróan az Apple eddigi legrosszabbul sikerült operációs rendszere, az iOS 12-ben viszont az előző rendszer hibáit javítanák leginkább és arra összpontosítanak, hogy minél stabilabb, megbízhatóbb legyen ezáltal a telefon.

Az Apple is látja, hogy mennyien használnak még iPhone 5S-t és ha nem akarja a felhasználókat cserbenhagyni, akkor kiadja rá az iOS 12-t. Hamarosan kiderül!

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.