Hirdetés

Ugyan az információ nem hivatalos, viszont mondhatni biztos forrásból való. Két, meg nem nevezett német beszállító szerint a 2018-as iPhone modellek előrendelése pénteken, szeptember 14-én indul, a mobilok bemutatása pedig két nappal előtte, szeptember 12-én lehetséges, 21-én pedig már meg is lehet venni őket a boltokban.

Arról is vannak szóbeszédek, hogy az iOS 12 szeptember 18-án fog megjelenni, ami az eddigi hagyományhoz híven valósnak tűnik.

Egy 5,8 hüvelykes iPhone Xs, egy 6,5 hüvelykes iPhone Xs Plus és egy iPhone 9 elnevezésű mobil érkezhet, utóbbi LCD kijelzővel (az elnevezés természetesen nem végleges). Az iPhone Xs, valamint nagytesója OLED panellel bírnak majd, valamint mindhárom telefont egy 7 nm-es A12 chipset fogja hajtani. A z iPhone X-ben megismert TureDepth kamerarendszert is megkapják, szóval Touch ID szenzorra nem kell számítani.

Ti várjátok már az új iPhone-okat?

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: