Hirdetés

Amikor megjelenik egy új iOS vagy Android rendszer, akkor az elemzők elkezdik vizsgálni, hogy a frissítésre jogosult felhasználók hány százaléka teszi fel az új verziót, illetve hogy az milyen gyorsan terjed el.

Egy héttel ezelőtt a Mixpaneltől érkezett információ alapján az iOS 12 adoptálása 46% környékén volt, azonban ez az infó nem volt hivatalos, de elég közel jártak a valósághoz.

Az Apple nemrég közzétette a jelenlegi számokat a fejlesztői oldalán, ahol az látszik, hogy az iOS 12 a kompatibilis eszközök több mint 50%-án már telepítve van.

Az iOS 11 tudjuk, hogy milyen eredményt ért el, a felhasználók pont ezért nagy reményeket fűztek az iOS 12-höz, ahol pont a sebességnövelésen, az optimalizáláson és a biztonságon volt a fő hangsúly. Az iOS 12 sem tökéletes, azonban amit ígértek, azt betartották, az új rendszer tényleg gyorsabb, ennek is köszönhető, hogy ilyen sok készüléken már megtalálható.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.