Amikor megjelenik egy új iOS vagy Android rendszer, akkor az elemzők elkezdik vizsgálni, hogy a frissítésre jogosult felhasználók hány százaléka teszi fel az új verziót, illetve hogy az milyen gyorsan terjed el.

Egy héttel ezelőtt a Mixpaneltől érkezett információ alapján az iOS 12 adoptálása 46% környékén volt, azonban ez az infó nem volt hivatalos, de elég közel jártak a valósághoz.

Az Apple nemrég közzétette a jelenlegi számokat a fejlesztői oldalán, ahol az látszik, hogy az iOS 12 a kompatibilis eszközök több mint 50%-án már telepítve van.

Az iOS 11 tudjuk, hogy milyen eredményt ért el, a felhasználók pont ezért nagy reményeket fűztek az iOS 12-höz, ahol pont a sebességnövelésen, az optimalizáláson és a biztonságon volt a fő hangsúly. Az iOS 12 sem tökéletes, azonban amit ígértek, azt betartották, az új rendszer tényleg gyorsabb, ennek is köszönhető, hogy ilyen sok készüléken már megtalálható.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.