Másról sem szólnak a hírek az új iPhone Xs és Xs Max kapcsán, mint hogy a töltés alvó állapotban bizony nem működik néhány esetben. Beszámolók alapján néhányan mégis képesek voltak működésbe hozni a folyamatot, és a képernyő feloldásával vagy vezeték nélküli töltéssel orvosolni tudták a problémát.

Jobb hírt nem is kaphatnának azok, akik ezzel a nehézséggel küzdenek – az Apple a tervek szerint az iOS 12.1-gyel javítja a problémát. A szoftverfrissítés fejlesztői béta verziója már elérhető ugyan, de azért senkinek sem javasolnánk a letöltését, inkább várja meg mindenki a végleges verziót. Sokaknál az is bevált, hogy a töltőkábelt kihúzták, majd újra bedugták, érdemes ezzel is megpróbálkozni.

Mindaddig, amíg a három megoldásból az egyikkel sikerül életet lehelni a telefonba, nem érdemes a béta szoftverrel játszani, ugyanis tudjuk, hogy sokszor ilyenkor rosszabbul járhatunk, mintha türelmesen várnánk. Remélhetőleg még az október 26-án megjelenő iPhone Xr előtt megérkezik az iOS 12.1 végleges változata.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
A kecskeméti GAMF-on szereztem a diplomámat műszaki menedzserként, ezért könnyen azonosulok a technikai újdonságokkal, de a telekommunikációs téma jobban vonz az ipari technológiáknál.